brillen

contactlenzen

monturen

willet-1

willet-2

tartine-1

Brillen

Bij Dag Optiek heeft u de keuze uit een groot aantal en soorten brillen. Hieronder kunt u een overzicht zien van deze exclusieve en veelal met de handgemaakte brillen.

LUNOR

Lunor

Rechtlijnig, verfijnd, stijlvol. Dit zijn de kenmerken van Lunor monturen. We bewonderen hun exclusieve klassieke ontwerpen, welke in een moderne stijl zijn vormgegeven. Het is de pure stijl, onze handtekening, die liefhebbers fascineert.

Schietbrillen (op sterkte)

Een kleine oogafwijking heeft al snel grote invloed op uw schietresultaat. Een goede correctie is dan ook heel belangrijk om optimale scores te kunnen behalen. Dag Optiek maakt voor u een speciaal voor uw oogafwijking gecorrigeerde schietbril. Wij vinden voor elk zichtprobleem een oplossing, zodat u weer kunt schieten met goede resultaten. 

Sportbrillen (op sterkte) 

Een sportbril is van belang om te kunnen genieten van het uitoefenen van uw sportactiviteiten. Sportbrillen op sterkte zijn er voor jong en oud en voor alle sporten waarbij u uw ogen wilt beschermen tegen de wind, regen, zon, kou, vuil, insecten e.d. Sportbrillen zijn er met vaste en wisselbare lenzen. Dag Optiek kijkt samen met u naar de functie welke de bril moet hebben en adviseert u over het juiste montuur. 

Wintersport of Skibrillen (op sterkte) 

Skiën of snowboarden is een stuk veiliger en leuker wanneer uw zicht optimaal is. Wintersportbrillen kunnen op sterkte gemaakt worden, waardoor u beter kunt zien en anticiperen op de gebeurtenissen om u heen. Of het nu om skiën of snowboarden gaat, goed kunnen zien op de piste is heel belangrijk. Dag Optiek adviseert u graag over de mogelijkheden. Zo zijn er b.v. speciale skibrillen waarbij u uw gewone bril kunt blijven dragen. Ook zijn er inserts die in de bril kunnen worden geklikt, zodat u gebruik kunt maken van meerdere lenzen voor verschillende weersomstandigheden.

Duikbril (op sterkte) 

Duikmaskers
Dag Optiek levert diverse modellen duikbrillen op sterkte. Wij kunnen uw exacte sterkte (inclusief een cilinder) in uw duikbril zetten, dit in tegenstelling tot sommige standaard duikglazen op sterkte. Hierbij houden we ook rekening met de afstand tussen uw ogen en hoe u door het masker kijkt. Kortom uw masker wordt helemaal op maat voor u gemaakt gemaakt voor een perfect zicht. Wij kunnen eventueel in bestaande maskers glazen op sterkte zetten, echter zal dit per masker beoordeeld moeten worden.

Duik-leesbril
Vanaf ongeveer 40 jaar hebben veel mensen behoefte aan een leesbril. Ook voor gebruik onder water leveren wij zo nodig maskers met een leesdeel er in zodat u weer veilig kunt duiken en uw computer, dieptemeter en kompas kunt aflezen.

Contactlenzen en duiken
Naast duikmaskers kunnen wij ook contactlenzen leveren. Zo hebben wij bijvoorbeeld nachtlenzen die u draagt tijdens uw slaap en waar u vervolgens de gehele dag weer scherp ziet zónder de lenzen. In het water kunt u dan ook nooit uw lenzen verliezen. Ook leveren wij vaak daglenzen aan duikers, mocht deze zoekraken in het water, dan is dit verder geen probleem.