Woodys

Woodys Barcelona. Het huidige hoofd van Woodys Barcelona heeft als hobby om op een houten plank op de golven te surfen. Hij traint veel, samen met zijn neef. Tijdens een van deze trainingen viel zijn bril in het water. Zo ontstond het idee om een bril te maken van het materiaal van de surfplank; hout! Na veel testen bracht hij de eerste houten bril op de markt. Zijn kennissen en familie toonden meteen al interesse in het product. Binnen de kortste keren werden de brillen gebruikt tijdens hippe fotoshoots. En zo is Woodys Barcelona ontstaan!

Er wordt gewerkt met duurzame houtsoorten, namelijk: bamboe, berkenhout , zebrabood, hout van perenbomen, en gerecycled hout van surfplanken. Er is gekozen voor hout van surfplanken om surfplanken een tweede leven te geven en het is een uniek materiaal, dit zorgt voor de goede kwaliteit van Woodys Barcelona.

woodys-hout

De brillen van Woodys Barcelona hebben unieke eigenschappen:

  • Ze drijven op het water, dit maakt dat de brillen uitermate geschikt zijn voor watersporten.
  • Ze zijn zeer licht en passen perfect bij uw gezicht.
  • Er zit een laagje lak op om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van de bril.
  • Ze zijn verstelbaar, zo kan uw opticien ervoor zorgen dat de bril wordt afgesteld naar uw wensen. Draagcomfort is zeer belangrijk.
  • Het zijn milieuvriendelijke brillen. Al het hout dat wordt gebruikt is duurzaam. Er wordt alleen met hout uit gecertificeerde bossen gewerkt.

drijven

 

Een aantal voorbeelden uit onze Woodys collectie.